Játék határok nélkül

Joó Sándor

2018. július 18. - supermario4ever

Joó Sándor az 1998-as Játék határok nélkül 1. elődöntőjének volt a szakkommentátora. 22 évig dolgozott a Magyar Rádió sportszerkesztőségében, ténykedett az 1988-as, 1992-es, 1996-os, 2000-es és 2004-es olimpián, valamint labdarúgó, jégkorong, birkózás és kosárlabda mérkőzéseket közvetített a rádióban. Hosszan tartó súlyos betegség után 2007. március 18-án, 46 évesen elhunyt.

Személyes vélemény a szakkommentátori munkásságáról

Joó Sándor az, akiről el lehet mondani, hogy tisztességgel elvégezte a munkáját, tudásának megfelelően leközvetítette az első elődöntőt, de az igazat megvallva teljességgel alkalmatlan arra, hogy egy ilyen szórakoztató játékot közvetítsen. Teljesen lélektelen a hangja, semmi hangulat nem jön át, a hangja miatt nehezen élvezhető az adás, melyet közvetített. Néhány esetben eléggé szerencsétlenül fejezte ki magát. Tipikusan "Magyar Rádiós" a hangja, erősen visszajön az a gyerekkori emlék, amikor nagymamám a konyhában ténykedett, és AM-en hallgatta szinte élvezhetetlen minőségben a Kossuth Rádiót. Valószínűleg helyettesítette Gundel Takács Gábort, aki valami miatt nem tudta az első elődöntő közvetítését vállalni, de a többiben már ő hallható. Erről nem mondtak semmit, így biztos információ nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekhatarok.blog.hu/api/trackback/id/tr9218322917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása