Játék határok nélkül

Farkas Beatrix

2018. július 19. - supermario4ever

Farkas BeatrixFarkas Beatrix az 1996-os Játék Határok Nélkül műsorvezetője volt, Olaszországból közvetítette a műsort. A Szegedi Tudományegyetemen és a Külkereskedelmi Főiskolán szerzett diplomát, ezek mellett az ELTE Pszichopedagógia karára járt. A televíziózást a '90-es évek közepén a TV3-nál kezdte, majd 1996-ban szerződött le a közmédiánál, ahol a Játék Határok Nélkül volt az első műsora. Majd részt vett a kereskedelmi média indulásában, az RTL Klub reggeli műsorában, majd a Juventus Rádióban dolgozott. 1998-ban visszatért a közmédiába, ahol a Duna TV műsorait vezette, mint például Végre vasárnap van, Duna-parti randevú, Család-Barát és Kívánságkosár. A közmédia összehangolását követően M1-en és a Kossuth Rádió Napközben című műsorában dolgozott, manapság pedig a Karc FM rádióadó munkatársa.

Személyes vélemény a műsorvezetői munkásságáról

Farkas Beatrix végtelenül kedves személyiségével és kellemes hangjával egyedi hangulatot sugárzott a Játék határok nélkül 1996-os évadának. Ami jó volt benne, hogy pont azt a munkát bízták rá, amire alkalmas volt. Ismertette, felkonferálta a játékokat, adott esetben meginterjuvolta a játékosokat. Az első elődöntőben az egyik játékot ő maga vezette, ami nagyon rosszul sikerült. Egyrészt hosszú szüneteket tartott a beszédében, másrészt amikor beszélt akkor is legtöbbször csak sablonszövegeket mondott, néha meg olyanokat mondott, amiken erősen érződött, hogy ő maga sem tudta mit mondjon, de ne legyen a kínos csend. Harmadrészt meg nincs meg az a játékosság a hangjában, amivel hangulatossá lehet tenni egy ilyen játék közvetítését, úgyhogy jó, hogy több játékot nem közvetített. De hogy bemutassa az aktuálisan következő játékot, arra alkalmas volt, és egyedi színfoltot vitt az 1996-os sorozatba, ami miatt érdemes nézni az adásokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekhatarok.blog.hu/api/trackback/id/tr4818322921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása