Játék határok nélkül

Geszler Dorottya

2019. augusztus 25. - supermario4ever

Geszler DorottyaGeszler Dorottya 1970. május 2-án született Budapesten. Érettségi után a Táncművészeti Főiskola táncpedagógus szakát végezte el 1992-ben, majd 1999-ben a Marketing és reklámmenedzserképző szakot, valamint 2006-ban Aerobik-oktatói végzettséget is szerzett.

1989-ben a Miss Hungary 3. helyezettje volt. Még ebben az évben elkezdett a Magyar Televíziónál dolgozni. Több szórakoztató műsor mellett 1993-1995 között vezette Játék határok nélkül játéksorozatot. Többek között az 1994-es Táncdalfesztivált és Eurovíziós dalfesztivál műsorvezetője is volt. Manapság ritkán látni TV-ben műsorvezetőként, elsősorban fitneszt, aerobikot oktat, valamint jóga és pilates torna gyakorlatokat tart.

Egy lánya van, aki 1995-ben született.

Egyéni vélemény a játékvezetői munkásságáról

Nagyon szimpatikus volt, Nemcsak megjelenése, kisugárzása volt kellemes, hanem kedves hangjával is emlékezetessé tette a Játék határok nélkült. Már 1993-ban is kitett magáért, és kiválóan vezette a műsort, de inkább 1994-től Gundel Takács Gábor mellett teljesedett ki műsorvezetőként. Ahogy beleállt a poénjaiba, azzal hozták ki együtt igazán a játéksorozat hangulatát. Nagyon szórakoztatóvá tették együtt az 1994-es évadot. 1995-ben pedig várandósan vezette az adást, a döntőben meg Szabó Erika helyettesítette, ekkor adott életet lányának. Itt is nagyon tetszett, hogy a terhessége alatt nem sminkelte ki magát, hanem konszolidáltabb külsővel vezette az adást. Ezzel öntudatlanul is azt hirdette, hogy a terhesség az élet természetes része, és rendben van, hogy akkor a nő akkor nem annyira dekoratív, megváltoznak benne bizonyos hormonális folyamatok.

Méltó műsorvezetője volt a játéksorozatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekhatarok.blog.hu/api/trackback/id/tr1618323009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása